Attentie

Privacy beleid Comfort Services bvba

Op deze website verzamelen we persoonlijke gegevens.


Bij een bezoek aan onze site bewaren we:

 • uw domeinnaam (ip adres) als u een bezoek brengt aan onze webpagina’s
 • uw e-mailadres als u met ons of via onze site communiceert
 • informatie met betrekking tot de pagina’s die u op onze site geraadpleegd hebt
 • informatie die u vrijwillig verstrekt hebt (bijvoorbeeld onderzoeksinformatie en/of site-registratie)

Deze informatie wordt enkel gebruikt:

 • om de inhoud van onze website te verbeteren
 • om de werking van Comfort Services bvba te optimaliseren
 • om u eventueel te contacteren voor marketingdoeleinden

Veiligheid

Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging van informatie die wij ontvangen hebben te voorkomen.Wij staan garant dat uw gegevens niet zonder uw toestemming gebruikt worden voor onderstaande doeleinden of zullen worden doorgegeven aan derden, zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

Hoe ons contacteren in verband met ons privacy beleid?

Wenst u te reageren op ons privacy beleid, dan kan u ons contacteren via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als u ons uw e-mail adres meedeelt :

 • Kan u periodieke mailings ontvangen van ons, met informatie over producten en diensten en opkomende evenementen indien u hiervoor uw expliciete toestemming hebt gegeven. Als u dergelijke mailings niet (meer) wenst te ontvangen, gelieve ons te contacteren op het hierboven vermelde adres.
 • Kan u mailings ontvangen van andere bedrijven/organisaties waarmee wij contractueel verbonden zijn indien u hiervoor uw expliciete toestemming hebt gegeven.. Als u geen mailings van deze bedrijven/organisaties (meer) wenst te ontvangen, gelieve ons te contacteren op het hierboven vermelde adres.Als u van geen enkel bedrijf nog mailings of telefonische oproepen wenst te ontvangen, contacteer dan de Robinson-lijst van het Belgisch Direct Marketing Verbond (online: www.robinsonlist.be, gratis telefoonnummer: 0800-91 886 of per post: BDMV, Robinson list, Buro&Design Center, Heizel Esplanade B46, 1020 Brussel)
 • Ons bedrijf kan de consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons “privacy-beleid”. In dat geval, zullen wij u contacteren alvorens uw gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden, om u op de hoogte te stellen van de wijzigingen aan ons reglement voor de bescherming van persoonlijke gegevens en om u de kans te bieden uw deelname te weigeren.
 • Op aanvraag bieden wij de bezoekers de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als u uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, gelieve ons te contacteren op het hierboven vermelde e-mail adres.Als u vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacy-beleid, neem dan contact op met op het hierboven vermelde e-mail adres.

fotoband vandevoort